[vc_row][vc_column][vc_column_text]
دوران نامزدی و عقد را می توان مهمترین دوره در شناخت همسر دانست. بسیاری از تفاوت ها و ویژگی های خاص زوجین در این دوره نمودار می شود. لذا ممکن است با فاش شدن ویژگی های طرفین ادامه زندگی برای آنها ممکن نباشد و زوجین به سمت طلاق روی بیاورند.
طلاق در دوران عقد و طلاق زوجه باکره کاملا مطابق قواعد سایر طلاق هاست. طرفین می توانند با توافق یکدیگر اقدام به جدایی نموده و مراحل طلاق توافقی را طی کنند. از طرف دیگر اگر هر کدام از طرفین بدون رضایت دیگری اقدام کند تابع قواعد طلاق به درخواست مرد یا طلاق به درخواست زن خواهد بود.
با وجود پیروی از قواعد عام شرایط خاصی در طلاق در دوران عقد وجود دارد که بعضاً در طلاق قبل نزدیکی و در طلاق بعد نزدیکی متفاوت است.
در صورتی که زن باکره قصد طلاق نداشته باشد ولی بخواهد مهریه را مطالبه کند، می تواند کل مهریه را از شوهر بگیرد. ولی اگر بعدها و در دوران باکره بودن بخواهد جدا شود، باید نصف مهریه را به شوهر مسترد کند.
این نوع طلاق، استثنائات خاص طلاق در دوران باکره بودن را ندارد. مهریه کامل به زن تعلق می گیرد و بعد طلاق، زن باید عده نگه دارد.
پاک کردن نام همسر از شناسنامه هم منوط به ثبت ازدواج دوم در شناسنامه است.
در صورتی که زوجه قصد طلاق داشته باشد، معمولاً به سختی می تواند دادگاه را متقاعد سازد تا حکم بر طلاق دهد. معمولاً راه های خاصی برای طلاق در این دوران وجود دارد. از جمله:
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”طلاق توافقی” link=”url:https%3A%2F%2Fnoorlaw.ir%2Fagreed-divorce%2F|title:%D8%B7%D9%84%D8%A7%D9%82%20%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%81%D9%82%DB%8C||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”وکیل طلاق در تهران” link=”url:https%3A%2F%2Fnoorlaw.ir%2Fdivorce-lawyer%2F|title:%D9%88%DA%A9%DB%8C%D9%84%20%D8%B7%D9%84%D8%A7%D9%82||”][/vc_column][/vc_row]