امروزه زندگی آپارتمان نشینی دارای مشکلات متنوعی است. از جمله این موارد مزاحمت هایی است که ممکن است همسایگان برای یکدیگر ایجاد کنند. این مزاحمت ها می تواند ایجاد آلودگی صوتی، مزاحمت در مشاعات و قسمت های اختصاصی واحدهای دیگر ساختمان و هر نوع ایجاد مزاحمت دیگر از جانب همسایه باشد. (قوانین آپارتمان نشینی)
[vc_column css=”.vc_custom_1605357286061{background-image: url(https://noorlaw.ir/wp-content/uploads/2020/07/favicon-1.png?id=3819) !important;}”][vc_hoverbox image=”4608″ primary_title=”وکیل و مشاوره تخصصی در پرونده شما” hover_title=”با ما تماس بگیرید.” hover_background_color=”chino”]
22864935 – 09304430220
[/vc_hoverbox][/vc_column][vc_row][vc_column][vc_column_text]
اگر متخلف با سوء نیت این اعمال را انجام داده باشد و در واقع عناصر تشکیل دهنده مسئولیت جزایی موجود باشد، می توان علیه مزاحم با استناد به ماده ۶۹۰ قانون مجازات اسلامی (بخش تعزیرات) تحت عنوان مزاحمت از حق خواستار به مجازات رسیدن مزاحم نیز شد. در صورت اثبات مزاحمت مالک آپارتمان ياد شده در دادگاه، نامبرده به مجازات يک ماه تا يک سال حبس محکوم مي شود. بديهي است بر اساس ماده ۶۹۳ قانون مجازات(بخش تعزیرات)، در صورت تجديد مزاحمت، بعد از اجراي حکم قبلي و محکوميت مجدد بعدي، علاوه بر رفع مزاحمت، به حبس از شش ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.
دقت کنید ممکن است دادگاه با توجه به شرایط موجود در پرونده، این حبس را تبدیل به جزای نقدی نماید.
اظهارنامه اخطاریه یا اطلاعیه ای است که هر شخص می تواند از طریق دادگستری برای دیگری بفرستد. اثر مهم این اخطاریه، این است که در بسیاری موارد می تواند دارای بار حقوقی در شکایت بعدی شما باشد. ارسال اظهارنامه الزامی نیست اما می تواند با توجه به زمان ارسال و پاسخ احتمالی طرف مقابل در دعوای شما کمک شایانی نماید.
دقیقاً زمانی که مزاحمت در حال رخ دادن است. مثلاً همسایه شما مهمانی پر سر و صدایی برپا کرده یا ماشین خود را جلوی ماشین شما پارک نموده است، شما می توانید با پلیس تماس بگیرید.
وجود پلیس می تواند به شما کمک کند تا در آن لحظه از مزاحمت های همسایه جلوگیری کنید. همچنین گزارش پلیس در صورت شکایت از همسایه مهمترین مدرک شما برای اثبات این مزاحمت محسوب خواهد شد.
شما می توانید با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک منزلتان از همسایه مزاحم خود شکایت کنید. بدین ترتیب شرح شکایت خود را با ذکر دلایل می نویسید تا پرونده با ارجاع به کلانتری و دادگاه پیگیری شود.
برای مثال شهود خود را در کلانتری حاضر کند تا اظهارات آنها در پرونده کسب شود.
قرار تامین اخذ تعهد یا وثیقه ای است که از مشتکی عنه گرفته می شود تا هر زمان مقام قضایی خواستار حضور وی شد، او حاضر شود. این قرار می تواند شامل کفالت، وجه التزام، وثیقه و در پرونده های بزرگ بازداشت موقت باشد. دقت کنید در پرونده های مزاحمت این قرار حداکثر وجه التزام یا کفالت خواهد بود.
در نهایت چنانچه تقصیر شخص مزاحم اثبات شد، برای وی قرار مجرمیت صادر و پرونده به دادگاه ارسال می شود.
(نمونه شکوائیه و رای مجازات همسایه مزاحم)
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”هزینه های آپارتمان”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”نحوه اخذ پایان کار”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”بهترین وکیل در تهران” link=”url:https%3A%2F%2Fnoorlaw.ir%2Fthe-best-lawyer-in-tehran%2F|title:%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86%20%D9%88%DA%A9%DB%8C%D9%84%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86||”][/vc_column][/vc_row]