وکالت تام در طلاق، یا در زمان عقد و در سند ازدواج قید می شود یا پس از عقد و در دفترخانه اسناد رسمی.وکالتی که مرد به زن برای طلاق می دهد بیش از یک خط اعطای وکالت است. در حقیقت نکات زیادی وجود دارد که باید در وکالتنامه قید شود تا زن در مراحل طلاق به مشکل بر نخورد. برخی دیگر از بندهای این وکالتنامه، توافقات طرفین نسبت به حقوق مالی زوجه و حضانت فرزندان است که جانشین توافقات طرفین در دادگاه می شود. پس زمانی که مرد بخواهد اختیار طلاق را به همسرش دهد، می تواند شرایطی تعیین کند تا در روند رسیدگی دادگاه به طلاق، متضرر نشود.دقت کنید اشتباها برخي از زوجين براي دادن حق طلاق به دفترخانه اي كه ازدواج آن ها را ثبت کرده مراجعه مي كنند. در صورتی که بايد به يكي از دفاتر اسناد رسمي براي تنظيم اين وكالت نامه رجوع نمايند. به بیانی دیگر مرجع صدور حق طلاق پس ازعقد، دفاتر اسناد رسمي می باشد.
مواردی ک ضرورتاً باید در وکالت قید گردد:
2) مواردی که ذکر آن انجام تشریفات طلاق و روند رسیدگی قضایی را آسان تر می کند و پیشنهاد می شود حتماً در وکالتنامه قید شود:
الف) اسقاط حق تجدیدنظرخواهی و فرجام خواهی.ب) موکل (زوج) ضمن عقد خارج لازم حق عزل وکیل را از خود سلب و ساقط می نماید.مواردی که بسته به توافق طرفین در وکالتنامه ذکر می شود:
بدون دیدگاه